Pølse i lompe med mangosalsa
Aktiver skjermlås
Forhindre at enhetens skjerm slår seg av, slik at du fortsatt kan se informasjonen som vises på skjermen.
i

Pølse i lompe med mangosalsa

Vanskelighetsgrad:
20
Minutter

INGREDIENSER

  • Pølser etter eget valg (grillpølser, wienerpølser ellervegetariske alternativer)
  • Lomper
  • Mango (skrellet og kuttet i små terninger)
  • Paprika eller chili (finkuttet, etter ønsket styrke)
  • Cherrytomater (kuttet i små biter)
  • Syltet rødløk (kan kjøpes ferdig eller lages selv)
  • Koriander (fersk, grovhakket)
  • Eventuell ekstra topping etter ønske (f.eks. guacamole,rømme)

slik lager du det

  1. Grill eller stek pølsene til de er gyllenbrune og gjennomstekte.
  2. Varm lompene forsiktig i en tørr stekepanne eller i ovnen for å gjøre demekstra smakfulle.
  3. For å lage mangosalsaen, kombiner mango, paprika eller chili,cherrytomater, syltet rødløk og grovhakket koriander i en bolle. Bland godtsammen.
  4. Legg en pølse i hver lompe.
  5. Topp pølsene med generøse mengder av den friske mangosalsaen.
  6. Tilpass med eventuell ekstra topping etter eget ønske, som guacamoleeller rømme.
  7. Brett lompene rundt pølsene og nyt denne spennende pølse i lompe-retten!