Lompetoast
Aktiver skjermlås
Forhindre at enhetens skjerm slår seg av, slik at du fortsatt kan se informasjonen som vises på skjermen.
i

Lompetoast

Vanskelighetsgrad:
15
Minutter

INGREDIENSER

  • Lomper
  • Skinke, kalkun eller annen ønsket pålegg
  • Ost (cheddar, mozzarella eller en annen favoritt)
  • Eventuell ekstra fylling etter ønske (f.eks. tomat, løk, paprika)
  • Smør eller olje til pensling

slik lager du det

  1. Forvarm toast- eller vaffeljernet ditt.
  2. Legg en lompe på en tallerken eller skjærefjøl og legg ønsket pålegg og ost på halve lompen.
  3. Brett den andre halvdelen av lompen over fyllet, og press kantene godt sammen.
  4. Pensle utsiden av lompetoasten med smør eller olje for å få en sprø og gyldenbrun overflate.
  5. Legg lompetoasten forsiktig i det forvarmede jernet, og lukk lokket.
  6. Stek lompetoasten til den er gyllenbrun og osten er smeltet. Tiden vil variere avhengig av toast- eller vaffeljernet du bruker.
  7. Ta lompetoasten ut av jernet og la den avkjøles litt før servering.