Hovedproduktene er lomper og lefser. I tillegg har vi ferske tortilla wraps av mais. Ola Lompa har 24 ansatte, med sjåfører, i tillegg kommer ekstrahjelper i høysesongene april, mai og juni, samt november og desember.

Selskapet har de siste årene kontinuerlig jobbet med å kunne fortsette å lage Norges beste lomper slik at man kan vinne kåringer som i årets Dagbladet 17/4-19. I et dagligvaremarked med stor konkurranse og sterke forhandlingspartnere jobber Ola Lompa ikke bare for å beholde posisjon, men i det daglige for å styrke denne.

Ola Lompa - Historie

cupcake

1934

Oslo Lompebakeri ble startet helt tilbake i 1934

1989

I 1989 ble det for trangt i kjelleren og vi leide oss inn på Hvam og investerte i helt nytt produksjonsutstyr. Omsetningen økte jevnt og trutt og på slutten av 90-tallet begynte vi igjen å vokse ut av lokalene. Vi begynte derfor å se oss om etter egen tomt. Valget falt på den lille kommunen Gjerdrum i og med at tomteprisene var ca. 20 % av prisene i Skedsmo kommune.

2018

Ola Lompa omsatte for ca. 49 millioner kroner i 2018.

1980

I 1980 tok Per Erik Flinterud over bedriften og endret navnet til Ola Lompa. Produksjonen ble flyttet til kjelleren i privathuset til Per Erik på Strømmen.

2002

I begynnelsen av 2002 gikk vi i gang med å bygge nytt bygg. Bygget sto ferdig i oktober 2002 med 2 helt nye produksjonslinjer. Vi har automatisert så mye vi kan uten å miste den visuelle kontrollen av det smakfulle produktet Ola Lompa er kjent for. Vi har i tillegg investert i eget renseanlegg for å ivareta de stadig strengere miljøkravene som kommer. Ola Lompa omsatte for ca. 49 millioner kroner i 2018.

Galleri

cupcake